mandag 31. desember 2012

Godt nytt år



Ønsker alle et INNHOLDSRIKT NYTT ÅR. 

Måtte det nye året bringe dere stemningsfulle soloppganger, solnedganger, 
lange hareloser, en dot i nye å ne, 
storfisk på kroken, 
bålkaffen innen rekkevidde, 
god helse og mange små gleder i hverdagen.








Jeg tilbringer nyttårsaften hjemme.  Enn så lenge i stua, men kommer nok til å forflytte meg på badet med tv og radio på full guffe. Blir det for ille for hundene får jeg putte de i bilen og dra til skogs. I skrivende stund er det forholdsvis rolig, men jeg hører det smeller i det fjerne... 


Et lite nyttårs sukk fra meg: 

Hørte på nyhetene at de vurderte et totalforbud av nyttårsraketter.. et forbud jeg støtter fult og helt! Hadde gjort nyttårskvelden til en trivelig, hyggelig kveld for oss med dyr også...



tirsdag 18. desember 2012

Vinter

Vinteren har kommet for fullt her på østlandet. Håper på minusgrader nå frem til jul, slik at den flotte vinterstemningen varer en stund til. 






Ønsker dere alle en fortsatt trivelig førjulstid :)

JULETRE :)

Har ikke vasket gulvet, men har pyntet tre :)  hihi



Dårlige bilder, men det er såå mørkt. Skal prøve ta nye bilder i morgen når det er lyst. 

fredag 14. desember 2012

Vinter

Sitter her hjemme å venter i dag. Hadde en plan om å dra til sentrum å handle, sende pakker, kjøpe julegaver og fikse litt annet i dag... Men bilen min var helt tom for strøm å nektet å starte, har tenkt at det kunne skje, for det har vært så kaldt her så lenge.. Og jeg har bare kjørt til å fra jobb, det er ikke mer enn 7 km å det er ikke nok til at batteriet blir ladet opp. Så da ble det forandringer i dagsplanen.. Venter på snille onkel som kommer med batterilader som får stå på til i kveld når jeg skal på jobb igjen. 



Arbeidshelg, det er helt greit for jeg har hatt 9 døgn fri nå. Har vasket hus og pyntet til jul, slappet av, strikket og kost med hundene. Lexi har fortsatt løpetid så det er litt kaos i heimen.. "gutta" sliter litt å må bo ute i hundegården.. (noe ikke naboene er helt fornøyd med vil jeg tro, de uler fælt om dagen, om natta er de inne..)
Ellers har det skjedd lite. Ulven lusker fortsatt rundt omkring, så vi er ikke i skogen som vi absolutt skulle ha vært.. 
Småfuglene spiser og koser seg med maten de får i huset sitt..


Ja nå er det strengt talt ikke bare fuglene som finner seg mat i fulgehuset.. 


Men når du har et så søtt utseende så er det greit.....


Skal ta meg en bloggerunde hos dere andre i dag også. Jeg har jo tid til det i dag. 

Fortsatt god fredag og GOD HELG!!

mandag 10. desember 2012

Løpetid

Her i huset er det ikke helt på stell om dagen. Lexi har fått løpetid.. og jeg lurer på om det kan sette seg i øra? Det virker som om øra har løpt sin vei på samtlige av hundene....

Har vært på loftet å sett over julepynten.. 





Jeg har litt julepynt.. og det største problemet mitt er at julepynten min stort sett er rød... og det passer ikke helt inn i mitt ROSA hus.. Og i fjor fikk jeg et knall ROSA juletre.. 210 høyt og digert i omfang...Det er litt tidlig å sette frem det enda, og jeg lurer på hvordan det blir midt i alt det røde.. 

Den tid den sorg..

God mandag til dere alle, jeg får fortsette å gjete hundene mine og planlegge julepynting..

:)

søndag 9. desember 2012

Advent

2. søndag i advent... det får meg til å bli litt stresset.. Jeg bruker vanligvis å være helt ferdig til jul 1.advent å det er jeg langt fra i år... 

Av diverse årsaker er jeg ikke i julemodus, og den siste tiden har vært brukt til alt annet enn å tenke på jul. Gavene er jeg stort sett ferdig med da, for de ordnet jeg i august/september.. men alt annet mangler..

Har vært en liten tur ut i skogen for å finne litt granbar til utepynt, men det var så kaldt at turen ble kort. Hundene har ikke pels til å være ute i denne kulda. Vi har nå hatt -15 til -25 i ei ukes tid nå. I dag er det litt mildere, bare -10 nå og litt snø..


Hundene må gå i bånd fortiden, ulven herjer overalt her i kommunen nå. I forrige uke ble det tatt en hund på en gårdsplass..Grusomt!!
Det er observert ulvespor overalt der jeg trener hundene mine også, så vi har ikke vært der å løpt på 3 uker.. Går bare i bånd....




Ble ferdig med skjerfet mitt etterhvert også. Kunne vært litt lengre men godt å ha skjerf som ikke er så store også..




Nå er det Marius sokker å iphone trekk som er på strikkepinnene...
Får ta noen bilder etterhvert..

Fortsatt god 2.advent til dere alle :)