torsdag 27. februar 2014

Vinterferie

Den siste tiden har det vært ferie for noen små. Jeg har benyttet meg av finværet noen dager og snøværet noen dager.. 

Den ene dagen var det mange varmegrader og sol så jeg hentet lille venn og gikk en lang tur med han i vogna. Han satt og så seg nyskjerrig rundt og skravlet som en foss..



En annen dag det var litt mer snø hentet jeg en liten frøken på 5 år, hun var hos oldemora si på vinterferie.. Vi pakket kakao, boller, rosiner og sjokolade i sekken og reiste på tur.. Frøkna har ikke gått så mye på ski men gikk med stort mot ivei, 1 km ble det før nisten ble tatt frem. Synes det var kjempebra av to små bein! 





Det regner og snør annenhver dag, jeg liker snøen bedre enn regnet men man må jo bare ta imot det man får..


Får ta meg en bloggerunde hos dere, lenge siden sist nå..Takk for alle kommentarer på foregående innlegg!

tirsdag 11. februar 2014

Vest

Har strikket vest til Tante gullet.. Kan være greit å ha noe pent, men varmt. Påsken og Mai har mange dager man pynter seg litt.. Og pen- tøy er ikke spesielt varmt, så en ull-vest kan være kjekt å ha. 



Strikket den i Drops Baby Merino, et tynt garn jeg ikke er så fornøyd med. Strikket på 2 og 2 1/2. Garnet deler seg fort når man strikker. 
Oppskriften var med i Familien for en tid tilbake, noen feil i oppskriften lager alltid litt ekstra surr og her var det noen merkelige setninger samt størrelsene stemte ikke helt. Her har jeg laget helt etter oppskriften. Str. 1 år. Jeg skulle likt å sett den 1 åringen med så lite hode som denne måtte hatt,.. Tok opp igjen og strikket de delene over skuldra 2 cm foran og 3 cm bak lenger enn de opprinnelig skulle vært... 
Så laget jeg hals og ermekant litt som det passet med maske antall.. 


Prøvde vesten på Lille venn og den passet perfekt. Litt lang i kroppen, men det var etter planen. Da kan han bruke den litt lenger.. 
Glemte ta bilde når den er ferdig, så har fått det på sms, derfor litt dårlig kvalitet.