søndag 8. februar 2015

Her er jeg igjen..

Jeg har ikke blogget så mye i det siste, det har ikke blitt helt tid til det. Men jeg har fått gjort unna endel strikk. Her er et lite sammendrag fra siste tidens prosjekter. 

Jakke til Odin, mønster fra Den store guttestrikkeboka. 
Drops Carisma og pinne 4, så dette gikk fort unna. 

Et par barnehagevotter til, greit å ha litt å bytte på 
Her brukte jeg dobbel merino, det er kløfritt og godt å varmt. 

Bil pleddet til Ella ble ferdig til slutt, fikk hjelp med å sy på fleecen for jeg er ikke så flink med symaskinen. 
 

Til jul kjøptejeg meg en strikket julekjole, med stjernemønster og litt andre border. Den er i ull. Men trengte litt penere sokker som passet kjolen, så da ble det disse. Drops karisma, pinne 3,5 oppskriften er også drops.. men husker ikke helt hva den heter, men er i gult opprinnelig. Jeg har strikket disse som påskesokker tidligere. 


Et par tova votter, strikket i fritids garn, pinne 7. Veldig kjappe gaver. Har forøvrig strikket et par i svart og et par i knall rød, men disse har jeg glemt å ta bilde av og borte er de allerede. 

Så en vest til Odin. Er så glad i ullvester, for det er varmt og godt. Men ikke så varmt som en ullgenser.. så fint å ha nå som gradestokken flyr opp å ned annenhver dag.. 
Har strikket denne i Drops Karisma også, pinne 4. Egen design, men brukte ca maske antall som mariusvesten i Mariusboka. 


Nå har jeg begynt på et baby teppe. Strikker med dobbelt garn, Alpakka. Med havskum mønster, det er enkelt og greit. Har en kusine i tankene, som har termin i slutten av mai. Tror hun blir glad for et varmt teppe til den vesle frøkna som kommer. 

Har da ikke sittet å tvinnet tomler ser jeg. Har fått gjort unna en stor del av to do lista. 
Nå er det 3 ivrige som sitter å venter på at jeg skal bli ferdig med å skrive.. det står nemlig 3 kopper med hundemat på benken.. Og det kan nok ikke vente lenger :)

Gratulerer med morsdagen alle mødre! 

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du har strikket : ) Du har virkelig hatt fart på strikkepinnene!

  SvarSlett
 2. Så fine plagg fra Guttestrikkeboka! Karisma er godt å strikke av og mykt og deilig i bruk.Stor og fin produksjon du viser i dag.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Hei
  H ærlighet så mye fint du har laget. Kommer nok til nytte dette.
  Ha en fin søndag
  Klem Ingun

  SvarSlett
 4. Koselig at du legger igjen noen ord på bloggen innimellom :)

  Jeg savner innlegg fra deg innimellom ;)

  Håper du får en superfin helg! :)

  SvarSlett