fredag 21. september 2012

Høst

Har startet dagen med et besøk hos Dyrlegen, Gizmo rispa å skrapa seg skikkelig opp på testiklene å i lysken når vi var ute på jakt på tirsdag. Det går ganske fort for seg å han glemmer å ta det litt pent når det er godlukt i nesen. Mye busker å kratt gjør at det fort blir noen sår.. Men på tirsdag kom han tilbake skikkelig oppskrapt. Så jeg ringte Dyrlegen for å høre om hva vi skulle prøve. Hun annbefalte grønnsåpe bad og aloe vera å se det ann litt. Så det har vi gjort morgen å kveld frem til i dag. Har hatt syke hunder før, så jeg tenkte det ikke var noen vits å starte helga med et slikt understell. Vi fikk komme med en gang, så da ble det raskt konstatert infeksjon i sårene. Helgens godterier blir da pencillin, betennelsesdempende og smertestillende. Og sykemelding, ingen skogsturer før dette har blitt bra igjen....



Sånn går no dagan her...

God helg til alle, og skitt jakt til de som skal ut.

3 kommentarer:

  1. Uffda! Så ikke bra ut, men med antibiotika og litt ekstra kos blir det nok bra igjen snart! Kos dere med helg uansett ;o)

    SvarSlett
  2. Håper Gizmo er blitt bedre og snart klar for skogstur igjen:)

    SvarSlett
  3. Så koselig blogg, ser det er hundeliv hos deg også!:)Lagt meg til som følger hos deg, gleder meg til å følge med videre!:)Hilsen Else Britt:)

    SvarSlett