søndag 28. april 2013

Søndag

Så var denne uka over. Tiden bare flyr avgårde. Snart er det mai, og vips er det jul igjen...


Har jobbet 7 netter på rad nå. Fredag kveld var det tid for strikkeklubb med Club 7 igjen. Lenge siden sist nå, vi prøver å møtes en gang i mnd, men det er ikke så lett å få til når alle jobber turnus. På menyen denne gang var det tikka masala. Kjempegodt. Jeg kjørte denne gangen så jeg drakk vann til, de andre drakk rødvin. Til dessert var det is, peanøtter, eggelikør og kaffe. En meget hyggelig kveld med gode venner, det gir energi og påfyll til hverdagen. 


Lørdag morgen ble det en tur til sentrum. Kjøleskapet var ganske magert, og jeg måtte ha jord til blomstene mine. De har stått i vann alt for lenge.. 
Ettermiddagen ble tilbrakt i fjøset, veldig mye arbeid med foring nå, for de siste dagene har 30 tikker lammet. De står i båser så de kan bli godt kjent med lammene sine, å blir enkeltforet slik at man vet at de får i seg det de trenger etter fødselen. Det blir maaange turer frem og tilbake med mel, høy å vann.. Fortsatt er det 42 tikker som ikke har lammet.. Det er ca 80 som er ferdige å ca 170 lam spretter rundt. Super underholdning!! 








God helg alle sammen og velkommen til den nye følgeren av bloggen :)

1 kommentar: